Korteistani lyhyesti

Kortteja esittelen lähinnä ylävalikossa. Nämä neljä korttia sain juuri Ifolor Oy:stä. Neliökortit ovat taitettuja. Jätin korttien sisustat ja taustat tekstittömäksi. Kuvan yhteyteen laitoin nimeni tai nimimerkkini cetalena.

Tähän mennessä olen laittanut esille vain näitä Ifolor -korttejani. Vähitellen siirryn esittelemään kotona valmistamiani kortteja.

Minun ajatuksenani on välittää iloa ja yhteydenpitoa, toisistamme huolehtimista. Myös hengellisen sanoman ja toivon välittämisellä on suuri merkitys. Tahtoisin, että herkillä, yksityisillä alueilla toimisimme kauniisti ja toista kunnioittaen. Toivoisin, että kuvieni, korttieni ja kirjojeni kautta voisi välittyä levollisuutta, lohdullisuutta ja kauneutta.

En tee tätä voiton tähden, ja on aivan selvää, että tähän kuluu minulta rahaa aivan niin kuin harrastuksiin saa kuluakin. Pitkään mietin voinko lähteä kirjakustantajaksi ja kortintekijäksi. Teen tätä pienimuotoisesti ilman, että olen perustanut yritystä. Kuitenkin pidän kirjanpitoa asiallisesti kaikesta. Olen omalla tavallani käsityöläinen, askartelija ja taiteen harrastelija. Nykyaika suo näitä mahdollisuuksia eläkeläiselle.

Tein vielä kolmannen akvarellikortin. Nämä ovat liki 20cm korkeita, aika näyttäviä. Valkoinen kuori kuuluu mukaan.

Ceta Lehtniemi